PraxisLab Laborszakkör - online képzés állatorvosoknak! 

 

Elindult a PraxisLab esemény-sorozata, ahol elismert állatorvos szakértők tartanak előadást szezonális, aktuális vagy örökzöld témákról a mintavételtől az eredményen át egészen a diagnózisig. Olyan problémákról beszélünk, amelyekkel nem csak laboratóriumi körülmények között találkozunk, hanem a praxisok napi gyakorlatában is.   

Mit adunk?   

  • a tudásunkat– mindent megmutatunk, amit naponta a munkánkban is alkalmazunk  
  • újszerű megközelítést, legyen szó akár metodikai kérdésekről vagy interpretációról  
  • útmutatást a helyes mintavételhez és mintaküldéshez, hogy még teljesebb eredményeket kapjatok  
  • a Magyar Állatorvosi Kamara előadásonként pontokkal jutalmazza a résztvevőket  
  • kedvezményeket, hogy még jobban megérje  

Várunk minden olyan fejlődni vágyó állatorvost, akik szeretnének többet tudni a laborok gyakorlatáról és a profi leletértelmezésről, vagy szeretnének egészen új szemmel nézni a megszokott betegségekre.   

Aktuális webinárjaink és jelenléti képzéseink:

A vérnyomásmérés elmélete és gyakorlata

 

A Magyar Állatorvosi Kamara által regisztrált, a kisállatok vérnyomásméréséről tartott tavaszi továbbképzéseinken az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékének szakértői, Dr. Manczur Ferenc, tanszékvezető és Dr. Szabó Korinna osztják meg partnereinkkel a praxisokban is könnyen alkalmazható ismereteket. 

  • kétalkalmas webinár-sorozat a vérnyomásmérés elméleti alapjairól (április 18. és 25.)
  • jelenléti workshop a vérnyomásmérés gyakorlatáról (május 9.) – csak néhány hely maradt!

(Az online képzés nem feltétele a jelenléti workshopon való részvételnek.)

A képzések áráról és az események egyéb részleteriől tájékozódni, valamint a képzésekre regisztrálni honlapunkra való belépés után lehet.

A webinárra jelentkezni csak a rendszerünkben regisztrált (a rendelőt és a céget is regisztrálni szükséges) állatorvos partnereink tudnak. Ha még nem vette igénybe szolgáltatásainkat, kérjük, indítsa el belépését a Regisztráció menüpontban! 

A regisztrálóknak kedvezményt biztosítunk! A kedvezmény igénybevételéről a honlapra való belépés után adunk bővebb tájékoztatást.